Hälsa,  Livet,  Tankar

Om förebilder och annat skoj. 

Det här inlägget skriver jag liggandes i sängen, bredvid mig ligger den vackraste varelsen jag vet, nämligen min dotter. Hon vrider på sig något så fruktansvärt men det gör inget för jag älskar henne för mycket för att bli arg på sådana skitsaker… samt att det är ju faktiskt helvetes varmt så det är inte så konstigt att hon inte kan lägga sig till ro. Men men inte om detta skulle det vara utan om förebilder. För det är viktigt med förebilder och ja, även om jag närmar mig 30 (men det glömmer vi för en stund) så har jag mina förebilder. Det är lite olika personer beroende på vad det handlar om. I livet i stort är mina förebilder (på ett sätt) mina föräldrar och de personer jag läst om som har kämpat trots motgångar. Egentligen tycker jag att alla de som lyckats i livet trots tidigare misslyckanden/dåliga förutsättningar bör ses som förebilder, men det är en annan femma. Sen har jag mina tränings/inspirations förebilder och det är två kvinnor som jag verkligen ser upp till. Jag känner dem inte, men de sänder ut sådana härliga, positiva, fantastiska vibbar via sociala medier att jag fullkomligt ser upp till dem 🙂 Om ni undrar så är det Michelle Lewin och Ewa Chodakowska som är de två kvinnor som jag tycker är bra förebilder när det kommer till träning och inspiration. 


Varför jag skriver om det? Jo, för att det är viktigt att hitta bra förebilder så man själv kan finna energin och kämparglöden till att själv bli en bättre människa och en förebild åt någon annan. Som jag vill bli åt min älskade dotter. Därför kämpar jag på, både med studierna och jobbet, och framför allt med hälsan och den förbättrade livsstilen. Att vara hälsosam och frisk är viktigt för mig, ännu viktigare sedan jag blev mamma. 

Ha nu en underbar söndag bloggissar och fundera på, vilken förebild vill du vara?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *