Livet,  Studier

Studier & Påsken.

Ush vad lat jag har blivit! Borde plugga, läsa böcker, skriva uppsatser, skicka viktiga mejl… vad gör jag istället? Glor på ”Äntligen Hemma” 😀 åhhh jag lever i mina drömmar, i den nya lägenheten i Göteborg. Måste fixa en moodboard som Benedikte Ugland gör! 🙂 Det kommer bli så fint och så hemtrevligt! Vänta bara… sådär 6 månader, sen är jag klar och om denna resa får ni läsa >här< 😉

Påsken har varit ganska lugn hos mig. Var lite hos päronen, lite hemma och så sov jag en massa. Har blivit åksjuk efter operationen! Mysko… Och i söndags var det ingen dop 🙁 Föräldrarna var magsjuka så det fick avstyras och ett nytt datum ska sättas upp.

Ja, studier skulle det handla om! Idag ville inte min scanner fungera så jag blev riktigt arg, men sen drog jag ut ström sladden, satte in den igen och vips – magi! Den funkade och jag kunde scanna in mitt VFU intyg. Sen laddade jag upp den på moodle och började skriva på min inlämningsuppgift. Varför ska jag alltid vänta till sista stund att skriva klart!? Jag blir nog aldrig vuxen i det avseendet. Men, men 2 timmar senare, en massa youtube klipp (90-tal äger!) och fejsbokande är jag klar. Uppgiften är inskickad och jag är nöjd. Nu får jag hoppas att kurs läraren också blir nöjd 😉 Och imorgon ska jag sätta mig ner och planera hur jag ska gå tillväga med mitt projektarbete i ”Djurparker i dagens samhälle” kursen. Frågorna har jag men måste utveckla dem lite och mejla till de kurs ansvariga. Men det tar jag imorgon! Nu ska jag glo på lite fler avsnitt av ”Äntligen Hemma”.

Hej-svejs!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *