Bloggande, Dreams

Nytt år… eller nymåne i Vädurens tecken.

Hej på er!

Det är evigheter sedan jag skrev här, eller ja snart ett helt år sedan. Det är mycket som hänt sedan dess och ännu mer som hände innan. Livet flyter på eller rättare skrivet SKUTTAR fram i rasande fart. Vi är redan inne i april 2021! I ett nytt år… året då galenskapet med coronapandemin förhoppningsvis tar slut. Men inte om det skulle jag skriva utan om ett nytt år… eller nymåne i Vädurens tecken.

Nya jag med allt vad det innebär.
Våren 2021. Nytt år, nya möjligheter.

Nu tänker ni nog vad jag svamlar om. Det ska jag försöka förklara, i korthet i alla fall. Jag har sedan barnsben läst horoskop i varenda en tidning jag hittade. Både de på polska och de på svenska, samt även på engelska då det hände. Inte för att jag trodde så hemskt mycket på dessa utan mer av nyfikenhet. För vad kan stjärnor och himlakroppar veta om mig eller hur? Ju äldre jag blir desto mer inser jag att de vet mer än jag någonsin kunnat förstå. Jag ska inte gå in på detaljer, men sedan en tid tillbaka försöker jag leva mer i samklang med både naturen och stjärnorna. Så med detta skrivet vill jag inbjuda Dig, ja just DIG, till att påbörja det nya astrologiska året med nya positiva affirmationer. De mål, drömmar och planer som vi uttalar/skriver ner/affirmerar har störst chans att börja gro just nu. I denna nymåne i Vädurens tecken som är både en början på månens resa som en början på det nya astrologiska året.

Oavsett om Du tror på stjärnornas kraft eller inte, det är aldrig försent att börja drömma stort (som litet) och planera för en bättre framtid. Så dröm, planera och sikta mot dina mål (eller mot stjärnorna)!

Dessutom är det ju måndag i dag, så börja om eller fortsätt på rätt väg. Vad som än passar just Dig och dina behov. Själv ska jag strax sätta mig ner och fixa till min affirmationslåda. Sedan ska jag mysa med Maken och djuren. Ja, just det, vi har skaffat 2 katter i höstas… men mer om det en annan gång! Ha en underbar kväll godingar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.