Hälsa, Livet

66 day challenge. Dag 10.

Det går inte alls som jag planerat med min 66-dagars utmaning (66 day challenge). Jag trodde verkligen att jag skulle sköta mig och fixa att gå upp vid 5 varje morgon, men det går inte så bra. Av 10 dagar har jag hittills gått upp vid 5 eller strax närapå bara 4 dagar. Resterande dagar har det blivit allt mellan 05:40 till 07:10. Katastrof! Men skam den som ger sig. Forskrningen har bevisat att det tar minst 66 dagar för att sjösätta en ny vana och jag tänker inte ge med mig. Nu är det dessutom den bästa tiden för att införliva bra, hälsosamma vanor. Det är sommar och sol och jag har min semester framför mig. Om 1 vecka stämplar jag ut och är LEDIG i 3 veckor. 3 härliga veckor med min Make och våra Barn. Åh vad jag längtar!

Inom ramen för 66 day challenge har jag återigen tagit tag i min yogapraktik.

Jag försöker yoga varje morgon, även om jag inte gått upp vid 5, och det går bättre än morgonuppstigning. Av 10 dagar har jag utövat morgonyoga hela 5 morgnar och 1 kväll (i går orkade jag inte med yoga på morgonen, men på kvällen kände jag att det värkte något fruktansvärt i axlarna och nacken och yoga blev lindringen). Målet med min yogapraktik är att bli mer rörlig, men också att faktiskt lära mig stå på huvud och sen, förhoppningsvis, även på armar. Vilken grej det hade varit för mig om jag kunde lära mig handstående!

Jag har 56 dagar framför mig med uppstigning klockan 5 och yoga. Det är verkligen något att se framemot. Soluppgång, yoga och jag. Om bara min hjärna ville hänga med när väckarklockan ringer och istället för att znooza i en evighet sparkade mig i rumpan så jag gick upp direkt. Men som någon klok någon gång sade, viljestyrkan och karaktären är som muskler – de måste tränas som alla andra muskler för att uppnå expertis.

Hur går det för er och era planer/drömmar/mål?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.