Livet

66 day challenge. Dag 1.

Hej! Det är en evighet sedan jag bloggade senast. Det hat hänt hur mycket som helst i mitt liv, både privat och yrkesmässigt, men det som hänt har hänt och istället för att berätta om allt tänker jag blicka framåt. Det viktiga är här och nu, inte det som varit. (även om det som varit har bidragit till vart jag är nu) Så vad händer hos mig? Jo, jag har under en väldigt lång tid tänkt på att förändra mina hälsovanor. Det är inte helt illa med min hälsa, blodprover ser riktigt fina ut men jag har känt att någonting behöver förändras så att det kan bli ännu bättre.

Från och med i dag tänker jag delta i en så kallad 66 day challenge som Robin Sharma har utvecklat. Just 66 dagar då det tar minst så lång tid att utveckla en vana. Den vanan jag vill utveckla är att skapa en timme för bara mig själv. Därför från och med i dag tänker ag gå upp klockan 5 och ägna den första vakna timmen till att ta hand om mig själv. Träna, tänka och reflektera. Jag kommer inte följa Robins formler till punkt och pricka, men jag kommer plocka ut godbitarna som passar mig och min livsstil. Så mellan 5 och 6 varje morgon tänker jag ta hand om mig, kroppsligt och spirituellt, för att i förlängningen kunna ta hand om mina närmaste på bästa sätt.

Annars mår jag bra. Livet fortsätter, både som mamma, fru och medicinsk sekreterare. Och främst som kvinna. Det enda som jag vill jobba på är mina sunda vanor och att ta mig tid på morgonen.

Ha det gött alla så hörs vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.