Bloggande, Livet, Mammaliv

Vardagen i förändring.

Hej!

Skrivande, bloggande och vardagen. Det är väldigt länge sedan jag skrev här. Vissa stunder på dagarna infann sig lusten till skrivande, men livet är som det är och när kvällen kommit har jag varit så trött och matt att ingenting förutom soffan kändes tilltalande. I dag är dock det 1 augusti 2019 och jag hoppas att jag landat i livet och kommer orka blogga mer. För jag har så mycket att dela med mig av att jag snart spricker! Livet som småbarnsmamma med mina två älskade Troll. Livet som fru. Livet som en hälsosam människa som strävar efter att leva gott, leva friskt och inspirera andra till att leva så gott och friskt som de bara kan! Åh vad jag känner nu i mina fingrar att skrivargenen vaknar till… just nu är jag på jobbet, det är så lugnt här att jag kunde kika in och skriva ett par rader, men när jag kommer hem i kväll ska jag försöka skriva ännu mera. För visst är ni sugna på lite inspiration? Inte på att se ett perfekt hem och perfekt liv, utan ett äkta med alla höjder och dalar?

Ha en fantastisk fin torsdag bloggissar så läses vi snart igen!

Kram/ L.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.