Mammaliv, Mirakel, Mirakel 2

Vart tar tiden vägen!?

Jag har ärligt talat glömt bort bloggen… tills i dag då jag kollage mejlen (som jag också glömt av/förträngt) och fick se en fakturanotis för webbhotellet! Efter att ha tänkt fram och tillbaka så valde jag att betala fakturan och hoppas på en tillbakagång till bloggen.

Med andra ord så lever jag och har det ganska bra, men orkar inte blogga. Just nu har jag det svårt att hitta mig själv i allt det nya. Den som säger att andra barnet inte förändrar så mycket LJUGER. Ett andra barn ändrar på ALLT. Och jag som i stort sett alltid har lätt att hitta nya vägar att gå och nya sätt att tänka har väldigt svårt att finna en ro i föräldraledigheten med 2 barn. En 3-åring som kräver oerhört mycket av mig och så en 3-månaders som ja, kräver en hel del han också… och på det i stort sett helt ensam då Maken jobbar som han gör.

Men vi lever och frodas och mår egentligen bra! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.