Dreams, Livet

Om att fylla 30 år!

Detta inlägg handlar om att fylla 30 år!

Så nu har det gått 1 vecka från den magiska dagen då jag fyllde 30 år. Som jag skrivit innan så hade jag ingen riktig åldersnoja, men trodde väl ändå att när jag väl vaknade på min födelsedag så skulle jag bryta ihop eller något. Icke sa Nicke! Jag vaknade glad. Genuint glad. Maken kom hem efter nattjobbet och serverade mig en kopp the och en polsk munk med ett litet ljus i. Gullige han!

Sedan flöt dagen på. Förskolan var stängd så jag hade tagit semester för att ta hand om vår Dotter. Maken sov bort halva dagen efter att ha jobbat natt, men när han vaknade åkte vi och handlade. Mina föräldrar kom efter jobbet och fikade med oss. Sedan var det kväll och dags att natta Dottern.

På kvällen umgicks jag och Maken på tumanhand. Vi pratade om litet och stort, om våra drömmar och förväntningar. Vi käkade lite gott och drack alkoholfritt bubbel. Det var helt underbart.

Så vad kan jag nu skriva om att vara 30? Jo, att det är helt fantastiskt! Istället för att drabbas av någon sorts panik har jag drabbats av lycka och lugn. Ett sådant lugn som gör mig varm inombords och gör mig till en bättre människa. Det känns skönt att känna sig good enough! För det är verkligen så, jag är bra som jag är och jag tänker aldrig mer jämföra mig med någon annan än mig själv!

 

Jag är inte riktigt där jag vill vara i livet, men så är det ju med livet ibland att det inte blir som man tänkt sig. Men jag är nöjd med att vara där jag är. Nu ska jag jobba vidare på att komma dit jag vill och resten kommer falla på plats per automatik. I nästa inlägg får ni läsa om mina feel good-tankar om att slippa vara 20-någonting och njuta av att ha kommit över till 30-sidan.

Ta hand om er bloggissar och sov gott när det väl är dags för er att nanna! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.