Mammaliv, Mirakel 2

It’s a …. baby, human, little Alien.

Jag vet inte hur många som frågat oss vad det är vi ska ha. Liksom vadå ”vad”!? Ett barn! Det heter ett barn och jag hoppas innerligt att jag föder ett sådant människobarn och inte en katt exempelvis. Eller något annat.

Varför är det så intressant för andra att veta könet på MITT barn? Det var eller rättare skrivet är helt ointressant för mig. Det intressanta och viktiga för mig är att veta att fostret utvecklas bra och att alla de sjukdomar som man kan utesluta på RUL utesluts. Vilket barnmorskan gjorde förra veckan. Så hittills utvecklas bebisen exakt som den ska och jag är nöjd. Dessutom såg den ut som en pytte människa :-)

Our little Alien. Our little babyboy.

Om vi frågade om könet då? Egentligen inte, dock fick vi veta könet ändå då ”det var svårt att missa” haha. Bebisen har nu fått arbetsbeteckningen lillebror. Our little babyboy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.