Mammaliv, Shopping

Att fostra en shoppingprinsessa.

I dag har varit en sådan dag då man inte riktigt vet vart man ska börja återberätta. Först och främst så vaknade jag av mig själv, gick upp trots att jag inte hade lust och fixade iordning mig. Rätt som det var kom min Prinsessa ner från sovrummet och vi mös en stund. Sedan fick maken gå upp så jag kunde åka till jobbet…

På jobbet var det fullt ös medvetslös ända fram till lunch. Typiskt fredagar hos oss, allt kan hända på en hälsocentral! När lunchen nästan hade passerat tog jag mitt pick och pack och stack till sjukhuset och förlossningen då Lillebror inte hade rört på sig sedan i går kväll… Tack och lov var allt bra med det lilla knyttet :-) Jag ska dock ta det lite lugnare i ett par dagar.

Sedan åkte jag hem och vilade en stund innan det var dags att hämta pumpan på förskolan. Maken sov som bäst då han jobbar natt så jag och Dottern drog till Ikea för lite shopping! Vi strosade runt lite, lekte på barnavdelningen och valde tillsammans ut nya hyllor till vardagsrummet. Den ena blev en knallgul Kallax och den andra en vit. Förutom det valde min shoppingprinsessa en stol till sig och 2 (!, för varför skulle hon nöja sig med 1!?) mjukishundar som fick följa med oss hem.

Hon var helt slut efter shoppingen, inte ens en korv och en glass kunde hålla henne på benen… så 3 minuter efter att ovanstående foto togs somnade hon gott i bilen. Min lilla Älskling <3♡ Det är inte lätt att hålla mammas, shoppingdrottningens, tempo men vi ska nog fostra henne till en äkta shoppingprinsessa ;-) I morgon tar vi oss an leksaksbutiken och Stadsmissionen haha.

Sov gott bloggissar! Det ska jag göra med hela sängen enbart för mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.