Foto, Livet, Mammaliv

Winter 2018.

Då var det dags för det årliga snökaoset, winter 2018 is here.

Min underbara familj, nästan i sin helhet. Bara katten och jag som fattas, och lilla grodan som växer i min mage.

I morgon börjar jag arbeta, jag ska försöka jobba heltid nu och hoppas på att det fungerar med både graviditeten och ryggen. Livet känns bra just nu, allt börjar falla på sin plats och stressen verkar lägga sig. Problemet är bara det att när stressen äntligen släpper så släpper även alla låsningar i min kropp och jag är livrädd för ett bakslag. Men jag försöker förebygga det så gott jag kan och så tänker jag positivt!

I morgon börjar också min älskade Make på sitt nya jobb! Jag är nog mer nervös än han och SÅ HIMLA STOLT att jag nästan spricker. Han vågade, han chansade och han klarade av allt han behövde för att kunna byta sin arbetsbana helt och hållet. Han är bäst helt enkelt, min fina Man.

Dottern lär sig nya ord varje dag och sedan i torsdags har hennes spärr för att säga ”mamma” släppt och nu får jag höra det ljuvliga ordet konstant. Åh så glad jag är! Jag älskar henne så mycket att det stundvis gör ont, och jag är lite rädd för hur det blir när syskonet kommer men det löser sig väl….

Nu ska jag umgås med mina älsklingar, käka hembakta donuts och ladda batterier inför en fullspäckad vecka. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.