Bloggande, Dreams

Oktober 2017. Månaden då allt ska bli bra.

Oktober 2017.

I dag välkomnade vi en ny månad, oktober. En månad som bjuder på mycket mörker, men också en månad som bjuder på det vi ofta saknar i livet. Undrar ni vad jag syftar på eller vet ni redan? Såklart ni vet! Det är lugnet och stillheten. Oktober bjuder oss på det i massor, för även om det är mycket att göra även i oktober så känner vi oss lugnare med det vi gör.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt just i stunden, men jag tror att om vi försjunker oss i tankarna och rotar djupt i oss så kommer vi se svaret klart och tydligt. Som fullmåne en vacker, molnfri, natt.

Jag har bestämt mig att den här månaden ska bli en riktig bra månad. Då allt fallet på plats och livet känns mer meningsfullt än vanligt. Hoppas att ni också välkomnar denna tid med öppna armar och njuter av det livet har att ge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.