Dreams, Livet

Ett fackligt möte.

Fackliga aktiviteter.

I dag var en dag full av fackligt arbete och långa resor. Min dag började vid 5 på morgonen, upp i ottan och fixa till sig. Sedan tog jag bussen in till sjukhuset där det väntade en hyrbil, en BMW (som var inte alls snäll mot min rygg), vilken jag körde upp till Västervik. Det var första gången jag körde en annan bil än min egen, vilket var riktigt pirrigt! Det gick bra hela vägen upp med en liten bensträckare i Oskarshamn där jag hämtade en kollega.

Väl i Västervik träffade vi vår ordförande samt två representanter från Visions centret i Linköping. I dag pratade vi medlemmar och rekrytering och lite annat smått och gott. Hela nästa år blir riktigt spännande när det kommer till fackliga aktiviteter för våra medlemmar, så är ni inte med i Vision vill jag verkligen tipsa er om att bli det! Det är bara ett klick bort….

Jag kom hem strax innan 18 så det var en riktig lång dag i dag. Spöregnet på vägen hem gjorde det inte lättare att köra den lilla bilen (aldrig att jag skaffar en BMW, fy vad den var dålig att köra Och obekväm!), men jag kom välbehållen. Sen var det bara att dra på sig regnkläder och gå ut med Totte. Han är inte så förtjust i mig just nu kan jag lova, min lilla plutt som verkligen hatar regn.

I morgon blir det också en lång dag då vi ska ha upptakt för styrelsen. Hösten har nu dragit igång och vi ska planera inför den kommande tiden. Mycket är redan inplanerat, men vissa saker måste justeras och andra ska in i våra redan fulla kalendrar.

Det fackliga arbetet är inte så fullt glamouröst som många verkar tro, men ack så kul och intressant!

Att sedan ha en komiker till ordförande gör jobbet bara roligare.

Jag ska nu krama kudden och ladda batterier inför kommande dagar fulla av både fackliga aktiviteter och upptakt för min vanliga arbetsplats, men hur har ni det bloggissar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Ett fackligt möte.

  1. […] dags att krama om kudden, men innan dess vill jag dela med mig av vad som försiggår i mitt liv. I går var jag, som jag skrev om för någon dag sedan, i Ronneby på upptakten med jobbet. På grund av planeringskrock missade jag första dagen av upptakten, då jag också hade upptakt […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.