Resor, Tankar

Det dåliga samvetet anfaller.

Att vara ifrån min älskade Dotter gör ont.

Ibland gör man saker som man ångrar fast man inte borde ångra dem. Det är den känslan jag har just nu i kroppen. Under två dagar kommer jag vara hemifrån då jag är på Regionala Förbundskonferensen med Vision. Jag vill vara på konferensen samtidigt som jag vill vara hemma och umgås med min familj. Att vara ifrån min älskade Dotter och man är väldigt svårt för mig och det har jag ju skrivit om innan.

När jag är borta över dagen, även om det blir 10-12 timmars dagar, känns det inte så hemskt då jag ändå får gosa ner mig i Prinsessans nacke när jag lägger henne. Då hinner jag också kramas med Maken innan vi lägger oss och prata igenom dagen. Men nu när jag är borta över natten får jag ångest… för jag älskar att vara hemma egentligen.

Jag är inte den som gillar att flänga runt och övernatta på olika hotell. Förlåt nu ljög jag inser jag, då jag gillar att resa och bo på hotell men inte ensam! Med min familj skulle jag kunna vara borta i flera veckor (om bara våra pälsklingar kunde följa med). Men att ensam åka någonstans, även när mitt sällskap i bilen och på konferensen är förträfflig, är svårt. Det gör helt enkelt ont i hjärtat för jag saknar min fina familj så mycket.

Dock är den här konferensen viktig, annars hade jag aldrig åkt hit till Nyköping. Jag lär mig massor och det känns som att hjärnan kokar av all information och alla intryck. Vi ligger inte direkt på latsidan här utan försöker arbeta fram bra sätt att utveckla Vision och vårt framtida fackliga arbete.

Var dig själv och våga mer!

Strax är det dags för middagen men innan jag beger mig mot restaurangen vill jag dela med mig av ett foto jag tog av Ari Riabacke som föreläste för oss i förmiddags. Har ni inte lyssnat på honom än tycker jag absolut att ni ska göra det omgående! Kanske genom hans egna podd som är lika bra som hans föreläsningar, gripande och äkta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Det dåliga samvetet anfaller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.