Glamour, Livet, Tankar

Äntligen lördag och lite egentid!

Snart är det dags att krama om kudden, men innan dess vill jag dela med mig av vad som försiggår i mitt liv. I går var jag, som jag skrev om för någon dag sedan, i Ronneby på upptakten med jobbet. På grund av planeringskrock missade jag första dagen av upptakten, då jag också hade upptakt med styrelsen i Vision. Men i går började min dag vid 5 och efter att ha fixat mig i ordning körde jag mot Ronneby Brunn där jag parkerade strax efter 7. Efter den gemensamma frukosten med mina kollegor hade vi en fullspäckad dag med olika aktiviteter. Det var riktigt trevligt att träffa alla utanför jobbet och kunna prata mer fritt, även om vi pratar rätt så fritt på jobbet också. Vi har verkligen högt i tak och kan prata om det mesta utan att det blir jobbig stämning.

Efter en hel dag med mina arbetskollegor var det dags att återvända hem. Väl hemma kunde vi slappa hela familjen och umgås. Vi har inte umgåtts så mycket de senaste dagarna på grund av mina resor i tjänsten, men i går kväll gjorde vi det äntligen. Massa mys och sen tidigt i säng, för jag var helt slut.

Men till ämnet att det äntligen är lördag och dags för lite egentid.

I dag fick vi alla sovmorgon, jag och Dottern ända fram till 8! Sen var det full rulle med frukost, hundpromenad och gympakul (motionsumgänge för barn med musik och rörelse). Sen lunch till vilken serverades tomatsoppa och focaccia direkt från ugnen (uppvärmd där iaf haha) och sedan en sovstund för Dottern. Själv passade jag på att sätta igång tvättmaskinen och diskmaskinen samt ringa en kär vän som jag inte pratat med på alldeles för länge! Efter det samtalet fick jag lite energi och massa lust att åka till västkusten och hälsa på väldigt snart.

Resten av dagen spenderade vi genom att leka med Dottern samt åka till Ikea. Där köpte vi lite fotoramar som fattades hemma. Såklart fikade vi också, deras mjukglass och kanelbullar är verkligen supergoda och gillas starkt av oss alla.

Egentid.
Lite egentid med bubbel och choklad.

Nu sitter jag i min ensamhet i soffan och njuter av ett glas alkoholfritt bubbel. Dottern sover, maken är på sina äventyr och jag kan andas ut. Lite egentid, även om jag älskar vara med min Make, är guld värt emellanåt. Att bara vara i sin ensamhet, lyssna på bra musik och låta tankarna vandra fritt. Jag behöver det för att må bra och jag tror att alla behöver vi få vara lite ensamma ibland för att orka med allt runtomkring oss. Hur har ni det bloggissar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.