Fyrfota vänner

Vad är vardagslyx för mig?

Det lilla vardagslyxet för mig är….? På den frågan har jag många svar, men det absolut enklaste och det som jag upplevt starkt denna vecka är det faktum att kunna cykla hem på lunchen och gå ut med hunden.

Totte och jag.
Lunchpromenad med Totte.

Jag värdesätter något kopiöst den möjligheten min nya arbetsplats ger mig. Det enkla, men ack så viktiga. Att cykla hem på lunchrasten och gå ut med Totte är verkligen vardagslyx för mig. Det lilla vardagslyxet som är lätt att glömma när vi stressar runt, men som är så välbehövligt.

Vad är vardagslyx för dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.