Mammaliv, Mirakel

Hemester 2017, del 2, dag 1.

Nu har jag påbörjat andra delen av min hemester i år, alltså semester på hemmaplan.

I dag hade vi ett litet kalas i förväg åt Dottern, bara vi inom familjen. Mina föräldrar och min bror, Dotterns gudfar, kom och firade Prinsessan med tårta och ballonger. Dock var inte vår älskling på topp då hon har drabbats av feber. Jag hoppas att hon blir frisk fort så vi kan njuta av min semester i fulla drag och inte bara sitta hemma.

Annars så har vi bara njutit av varandra och planen för veckan är lite blandat. Maken kommer ju arbeta så jag och Dottern får roa oss själva. Det som står på schemat är i alla fall något lekland och ett besök på Mall of Scandinavia ;-)

Nu ska jag dock lägga mig för ryggen värker något fruktansvärt och jag behöver vila mig inför morgondagen. Håll tummarna att Dottern sover igenom hela natten och vaknar i morgon frisk och kry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.