Mammaliv

Dotterns kvalitetstid med morföräldrarna.

I helgen har vi varit barnfria. Dottern flyttade ut till mina föräldrar för att ha lite kvalitetstid med morföräldrarna och vi passade på att fixa och greja hemma samt umgås. Bara vi två, ett vuxet par med drömmar. Så vi drömde oss bort till framtiden och bakåt i tiden. V åkte runt på Öland, fikade och upptäckte nya ställen. Bland annat Örtagården där vi köpte whiskysenap och annat gott.

I går när vi hämtade Dottern berättade vi för mina föräldrar om planen att gå ner i arbetstid. Vilket resulterade i ändrade planer. Jag kommer inte behöva gå ner i arbetstid och Dottern kommer ändå inte behöva tillbringa 9 timmar dagligen på förskolan! Jag har verkligen turen att ha föräldrar som ställer upp, oavsett vad det gäller. De älskar att ha henne hos sig och hon älskar att vara där. När jag ser henne leka med mormor och morfar minns jag på min barndom och tiden hos mina morföräldrar. Jag hoppas att mitt älskade barn får samma band till mina föräldrar som jag hade till mina morföräldrar. Och jag hoppas att deras band håller i alla tider och inte brister som mitt brast till mormor…

Jag har våndats för Dotterns förskoletid sedan hon blev till. I början var det ett litet problem som låg långt fram i tiden, men plötslig är vi där och jag måste lära mig att hantera det. Livet är inte lätt, men jag hoppas att allt kommer bli bra och att framför allt mina hjärnspöken lugnar ned sig.

I går hade jag svårt att somna på grund av allt detta och alldeles för många tankar i huvudet. Dessutom hade jag fruktansvärt mycket ont i nacken och ryggen, vilket inte underlättade insomningen. Men nu är det måndag och en ny vecka vilket betyder nya tag. Planera, organisera och kör hårt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.