Bloggande

Bloggens dåtid, bloggens nutid och bloggens framtid.

Live Your dream!

Jag har skrivit om det förr, men det tål att upprepas. Den här bloggen, platsen du hamnat på i dag, vill jag skall vara ett positivt andrum i bloggosfären. Jag vill förmedla positivitet och optimism till alla där ute. Men det skrivet betyder det inte att du alltid kommer hitta bara positiva saker här. Även solen har sina fläckar och eftersom den här bloggen är min skriver jag om det som berör mig och ibland blir det tunga saker. Det har hänt och det kommer hända att jag spyr galla över något, att jag klagar och är allmänt negativ. För sånt är livet!

Livet är inte enbart rosa fluff och solsken hela tiden, men även efter det mörka kommer ljusa punkter upp. Och det är de där ljusa stunder, härliga minuter och glädjen av att bara vara jag vill förmedla till er. Att faktiskt fånga det glada och optimistiska så att man kan plocka fram det när livet känns tungt.

Jag återkommer ibland till ämnet vad bloggen ska handla om. Det händer emellanåt att jag ändrar mig eller att jag tar paus från bloggen. Och jag kan inte lova att bloggen från och med nu kommer uppdateras löpande, men jag kan lova er att jag alltid gör mitt bästa. Även om det bästa för mig inte alltid betyder det bästa för bloggen.

Under de senaste dagarna har jag funderat på att ändra underrubriken för bloggen. Den nuvarande lyder:

”Don’t dream Your life. Live Your dream!”

och jag tänkte ändra det till ämnen som kan kopplas till bloggens namn, men det kommer nog inte att ske då popinopka består av alldeles för många bokstäver. Därför kommer underrubriken om att leva sitt drömliv kvarstå tills vidare.

Glädjespridare.
Be Happy!

Om det är första gången du är här vill jag passa på och välkomna dig till min lilla cyber-vrå. Just nu känner jag att många av inläggen kommer handla om mitt mammaliv, ekonomi och den hälsosamma livsstilen. Är du en återkommande läsare hoppas jag att du trivs och att du stannar. Är det någonting du inte gillar med bloggen kan du alltid mejla mig eller skriva en kommentar och gillar du något extra mycket blir jag superglad om du lämnar en kommentar om det

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.