Hälsa

Helvetesveckan 2017. Dag 3.

Ischias. Smärtan som sätter käppar i hjulet för allt annat.

Dag 3 på helvetesveckan och så har jag hamnat mitt i smärtans värld. Igen.

Ischiassmärta som har placerat mig liggandes i soffan.

Jag orkade arbeta i 3 timmar i dag, sen fick jag ringa maken som hämtade mig hem. I morgon skulle jag arbetat fackligt, det blir tyvärr inget med det utan jag får kurera mig först. Men bullar och kaffe har jag så jag klarar mig.

Jag skulle ändra på upplägget av helvetesveckan och nu kan jag skriva att det blir större förändring än jag ville från början. Träningen får vänta och så får jag plocka fram träningsschemat från sjukgymnasten. Men allt annat kör jag på med som planerat.

I dag skulle jag ha skrivit ner planeringen och målen för de kommande åren.

Jag tycker att det är både en svår och en lätt uppgift samtidigt. Vissa saker är lätta att skriva ner och planera, medan andra är väldigt svåra. Jag har den förmågan att jag gillar att drömma, både litet och stort, men min hjärna begränsar mig ändå. Ibland begränsar jag mig själv genom att vara för realistisk! Jag kan ju såklart drömma om vad som helst, för drömmar är ju till att leva ut sina fantasier. Inget är egentligen för stort och omöjligt, men mina tankar tillåter mig inte alltid att drömma så stort som jag önskar att jag gjorde.

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och planera. Hoppas att ischiassmärtan försvinner snart och jag kan börja träna och fullfölja helvetesveckan med bravur. Ta hand om er bloggissar och glöm inte att uppskatta er hälsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.