Bloggande

Statistikdjungeln.

Statistikdjungeln.

Nu vet jag faktiskt inte vad det är som händer för bloggen har ju lyst med min frånvaro i 1 månads tid, men jag har fortfarande höga besökssiffror. Tycker ni bättre om min blogg när det är helt tyst eller? Hur som helst blir jag glad över den fina statistiken och det sporrar mig såklart till att återuppta bloggandet.

Jag har inte haft lust att blogga även om jag har haft idéer till inläggen. En dipp, en ganska djup sådan, har infunnit sig inom mig och då är det svårt att ta sig ur och sprida glädje runt omkring sig. För det är glädje jag vill sprida via min blogg och inspiration, även om lite klagande på diverse saker hittar även hit.

Ni som följer mig på instagram har säkert upptäckt att jag äntligen håller på med körkortet på riktigt och i dag har jag gjort riskutbildning 2. I folkmun kallad för halkbanan. Det jag kan skriva om det är att man verkligen ska ha respekt för bilar och hastigheter, för det är otroligt skrämmande att försöka bromsa när man kör i 70 km/h och det är blixthalka.

Annars händer det massor och ingenting samtidigt, beroende på från vilket håll man tittar. Jag jobbar på, min korta föräldraledighet har tagit slut för snart 2 veckor sedan och det är bara att köra på. Snart är det dags för lönesamtal och det blir ytterst intressant! Under tiden jag var föräldraledig har jag också sökt en tjänst på annan arbetsplats, men mer om detta kan jag skriva i ett separat inlägg.

Helgen som kommer vill jag fixa rummet på övervåningen, ett mysrum som i framtiden ska bli Vanessas rum och jag kan redan nu avslöja att hela helgen inte kommer räcka till för vi har så mycket grejer som måste gås igenom. Men det är bara att kavla upp ärmarna och börja fixa!

Ha det fint bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.