Mammaliv

Söndagsäventyr.


Idag har vi varit på äventyr, jag och min älskade Dotter. Först fikade vi med en väninna inne i Kalmar och när magarna var mätta strosade vi runt på stan. Vi besökte Jenny Nyströms Julmarknad på Stortorget och handlade lite smått från olika handlare. Vanessa fick bland annat nya tofflor och vantar :-)

Sen tog vi bussen till mina föräldrar, allt till Vanessas stora glädje. 


Jag älskar sådana här dagar, när man kan ta dagen som den kommer och inte stressa. Livet är helt underbart och jag kommer njuta varenda en dag av min föräldraledighet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.