Hälsa

När fågeln Fenix återuppstår…

… eller något i den stilen. 

Jag har legat utslagen i soffan sedan i lördags. Igår började febern avta och nu är jag på väg till jobbet. Halsen värker fortfarande och jag är snorig, men febern är borta så jag kan arbeta. Hösten är den tiden på året då vi, alltså jag och M åker på förkylningar efter varandra. Egentligen går det väl lite runt året om, men just hösten och vintern är värst. Jag funderar på mitt immunförsvar då det är länge sedan jag var så himla förkyld. Trodde ett tag att det var influensa men nää, det var nog inte det. Magsjuka var det iaf inte och det är jag glad för :)

Efter att jag tog de starka mediciner känner jag mig mer känslig för olika baciller. Jag vet att immunförsvaret blir påverkat av dessa jag tog, men nu borde väl systemet ha återhämtat sig? 

Hur som haver känner jag mig lite som fågeln Fenix. I jämförelse med för 2 dagar sedan är jag som en ny människa! Hoppas nu bara att jag håller mig någorlunda frisk resten av året. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”När fågeln Fenix återuppstår…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.