Hälsa

Aloe Heat Lotion är räddningen för ömma muskler.


Sedan jag började med bikini-träning har jag fått problem med ömma muskler. Först trodde jag att det enbart var träningsvärk, men nu är jag inte så säker längre då de värker hela tiden. Jag fortsätter träna varannan dag och varannan dag vilar jag men musklerna är lika ömma och smärtande hela tiden. Det är dock inte så stort problem längre då jag kom på att jag hade Aloe Heat Lotion hemma. Så fort jag smörjer med det blir jag riktig het på huden och efter en stund sprider det sig en skön känsla i de ömma musklerna som slutar göra ont. 

Kan det möjligtvis vara muskelinflammation jag drabbats av? Det gäller alltså låtens framsida och baksida där de möter skinkorna. Sen gör mina höfter ont lite då och då när jag går i trappor eller när jag tar större kliv medan jag går. Ja, kroppen är märklig måste jag säga. 

Hur går det för er i detta väder? Fortsätter ni träna och tänka på vad ni stoppar i er? Eller har ni gått i ide när det gäller träning och hälsa i stort? Själv har jag som skrivet återupptagit träningen med besked och slutat med socker/bakverk (det sistnämnda sedan 6 dagar tillbaka). Träningen går bra även om det känns i kroppen. Sockret är det sisådär med, idag tog jag exempelvis en pytteliten tugga av en chokladpralin och i veckan åt jag en halv chokladflarn. I det stora hela går det dock toppen tycker jag, främst med tanke på att jag kunde äta 2-3 munkar eller kexchoklad om dagen när jag tog de starka smärtstillande

Sen är jag en sådan människa att när jag bestämt mig för något så kör jag på till 100 procent, jag hatar när något görs halvhjärtat. Antingen vill man något och så gör man det ordentligt eller så får man låta bli. 

Nu ska jag fortsätta städa och möblera om i vardagsrummet medan Prinsessan tar sig en powernapp och er önskar jag en fruktsam lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.