Hälsa, Studier

Paus i studier. 

Paus i studier. Det låter så abstrakt för mig, men det är precis vad som händer nu. Jag har tagit beslutet att pausa. Som jag skrivit tidigare så ger stressen konsekvenser och man måste lyssna på signalerna som kroppen sänder oss. Jag lyssnade och meddelade universitetet att jag hoppar av de två kurser jag valt att läsa denna termin. Studier finns kvar, de här kurserna började jag läsa för min egen skull och inte för någon annan. Jag behöver dem egentligen inte då jag redan har mina poäng från min andra utbildning (krånglig historia). Men det kändes tungt när jag meddelade universitetet, det ska jag inte ljuga om. Nu när det dock sjunkit in känns det OK. Hälsan är viktigast och för att må bra i längden var jag tvungen att bromsa nu. 

Målet nu är att klara av mitt arbete och det vardagliga livet. Samt att helt enkelt må bra. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.