Bloggande, Livet, Tankar

Om sökandet efter inspiration. 

Jag söker och söker och hittar och hittar, men sen händer det ingenting. Jag fallerar och blir stående där jag var från början. För ibland hittar jag för mycket inspiration och vill börja med alldeles för mycket. Ibland blir det så spretigt att jag lägger av och bara är… stampar kvar på samma ställe istället för att röra mig framåt. Men nu hoppas jag ha hittat den inspirationen som behövs. Det genuina som jag egentligen vet att jag brinner för, men som jag ibland tappar bort längs vägen. 


Igår när jag flög hem från Umeå blev jag glad av att läsa artikeln om Clara Lidström. Det är en sann förebild som visar att bloggandet kan vara starten till en fantastisk resa. Nu är inte jag på väg mot en sådan resa, men artikeln har fått mig att komma ihåg att ingenting är omöjligt! 

Den sista tiden har jag känt att det blivit för hög fart i mångt och mycket , men jag tror att det lugnar ner sig snart. 

Och nu när fredagen är här och helgen börjar för mig om 7 timmar är livet på topp ;-) Ha en fin dag bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.