Tankar

Om höstens inredning.

Nu är hösten här för att stanna. Höstens inredning har funnits i mitt bakhuvud länge men på grund av ryggen och stressen har jag inte orkat engagera mig. Jag vill egentligen flytta om hemma och fixa och trixa, men själv klarar jag det inte för ryggen och att övertala maken till att möblera om igen är nog bara att glömma…

Dova färger, tunga möbler och massa tända ljus är det jag drömmer om just nu. Tänk ungefär Maria Montazami inredning i början av hennes Svenska Hollywoodfruar karriär fast utan plastblommor ;-) Tyvärr har vi inte råd att skaffa ny soffa som skulle passa in i min inredningsdröm just nu så jag får nöja mig med att leta fina filtar.

Hur vill ni ha det hemma? Alltså inredningsmässigt? Gillar ni vitt och schabby chic eller minimalistiskt eller kanske tungt och mysigt?

Jag är som skrivet inne i en tung och mysig period och helst av allt hade jag bott i ett hus med öppen spis. I brist på detta kan jag tända vår dekorationsspis som faktiskt ger bra med värme och den där mysiga känslan som jag är ute efter nu när regnet smattrar mot fönstren.

Eftersom ryggen värker och jag är helt slut i både kroppen och knoppen blir det nog inget mer vettigt skrivet idag. Jag jobbar på, kämpar på och hoppas på att ryggen blir bra snart. Min läkare ska ringa upp mig imorgon och jag hoppas på bättre mediciner och mirakel… för såhär orkar jag nog inte länge till. Alla känslor som bubblar inom mig just nu går inte att beskriva, men en dag lär jag väl lätta på trycket är häva ur mig allt och lite till.

Ha det fint och mysigt bloggissar! Ta hand om er och njut av livet. Kram

P.S. Jag insåg nu att ni har ingen aning om vad jag skriver om då jag inte har delat med mig så mycket angående min ryggsmärta den senaste tiden. Snabb uppdatering lyder: min rygg har blivit sämre och jag väntar på magnetröntgen. D.S.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.