Livet, Tankar

Just nu mår jag bara bra :)

Foto från i onsdags strax innan avfärd mot kongressmiddagen. 

Lite ledig tid och kvalitetstid med min familj har gett mig den energin jag behövde. Just nu mår jag väldigt bra och känner att det går åt rätt håll. Min man är världens bästa make och jag känner mig himla bra i hans sällskap. Att han dessutom förstår mig och lyssnar på det jag säger samt peppar mig när det behövs gör livet till en dans. 

Så just nu är det bättre än bra och jag njuter av helgen och ledigheten. Laddar batterier och planerar framåt utan att stressa sönder. 

Hoppad ni också har det bra! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.