Hälsa, Livet

Jag är viktig. 

Jag är viktig. 

Mantran här ovan ska ni upprepa tills ni själva tror på den, för den är sanningen. Hur vi än vrider och vänder på allt så är det ändå så att just du är den viktigaste personen i ditt liv. Inte din partner och inte dina barn utan du. Varför? För att om du inte tar hand om dig kommer du inte orka att ta hand om andra. Så sätt dig själv i fokus och ta hand om dig! 

Det är så svårt att släppa taget och sänka ribban. Jag vet att jag är inte ensam om att känna så, men just nu känner jag mig ensam. I natt somnade jag med en klump i magen, för jag vill prestera och vara den vanliga Laura som lyser av positivitet och energi. Men just nu gör jag inte det. Just nu känner jag bara en tyngd över mina axlar som drar mig djupare och djupare ner i det svarta hålet. 

Jag försöker att se ljuset och just nu tittar jag mot solen som sakteliga visar sig på himlen. För det är måndag, en ny vecka med nya möjligheter och en ny chans till att må bra. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.