Bloggande, Foto, Hälsa, Livet

Hello September!

Nu är hösten verkligen här och det firar jag med att baka bröd. Den här godingen bakade jag igår. Det är ett dinkelbröd med frukt och nötter (recept från Ica) och det enda jag bytte ut var linfrön mot mer nötter. Eftersom jag inte hade några linfrön hemma. 

Det blev gott men nästa gång ska jag byta ut aprikoserna mot rivna morötter. Och så ska jag hacka nötterna mer än igår. 

Hur firar ni in höstens ankomst? Jag vet att den riktiga hösttiden inte börjar ännu men för mig är september lika med höst. Nu är det äntligen dags för mustiga grytor, kvällar med tända värmeljus och massa tedrickande! Min höst verkar bli väldigt intensiv och på ett sätt ser jag framemot detta, men på ett annat sätt längtar jag till en tid av lugn och eftertanke. Det kanske går att lösa… vem vet vad öder har i planeringen. 

Nu önskar jag er en underbar första septemberdag och själv beger jag mig till jobbet. Kram. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.