Tankar

Varje dag finns det någonting att fira!

Jag älskar min nya kalender! Tack vare den kan jag hålla reda på allt som annars lätt kan försvinna i informationssurret i huvudet. Jag är en sådan person som tycker att man ska fira varenda en dag. Nu kanske ni tänker, vadå fira? Jo, det ska jag säga er. Varenda en dag är värd att fira att vi får leva! Men om man vill ha något mer konkret att gå efter så rekommenderar jag att skaffa en almanacka/kalender :-) Där kan man nämligen hitta vad det är för speciell dag just idag. Tack vare min kalender fick jag bland annat reda på att CAPS LOCK DAGEN infaller den 22 oktober. Fiffigt eller hur? ;-)


Men allvarligt talat så tycker jag att det är viktigt att varje dag stanna upp och känna efter vad man är tacksam för. Bara den anledningen att få andas och kunna röra sig obehindrat (någorlunda) är viktig för mig att fira. Livet här och nu är så lätt att glömma bort i vår strävan efter bättre… Därför vill jag påminna er om att njuta och fira, varenda en dag, ert liv. 

Jag har i många år strävat efter att varje dag bli en bättre version av mig själv. Ibland lyckas jag bra och ibland mindre bra, men jag ser nästan alltid positivt på tillvaron. Uppstår det något problem så försöker jag se en lösning och sen lösa den. Därför tycker jag att det är så kul att planera och nu också leka lite med BuJo där jag kan skriva ner mina tankar och funderingar samtidigt som jag kan låta min kreativitet löpa fritt på pappret. Både skriftligt (alfabetiskt) som bildligt. 

Nu ska jag lägga ifrån mig det roliga och fira med min man. Idag firar vi livet i stort, men också något annat som bara vi känner till  :-)

Ha en lugn natt bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.