Foto

Throwback Thursday, vecka 30.

Det är ett bra tag sedan jag deltog i fotoutmaningen Torsdagstema – I like, men idag är det dags igen. Främst på grund av tidsbrist, men också eftersom jag snubblade över det här fotot i veckan och tänkte på hur mycket man förändras. Inte bara till utseendet men också till personligheten. Den jag var för 4 år sedan är jag absolut inte idag. Både kroppen som psyket har förändrats oerhört mycket och jag känner att bara sedan förra året har jag växt jätte mycket som människa.

Foto från modeuppvissningen på Allum den 29 augusti 2012.
… galna tider.

Att erkänna sina fel och brister och framför allt erkänna när man har fel är något som jag lärt mig med åren.

Idag kan jag tycka att saker jag skrev eller sa för några år sedan låter väldigt patetiskt, men jag väljer att ha dem i minnet just för att påminna mig om förändringsprocessen och hur bra allt har blivit trots mycket dumt som hänt.

Idag bjuder jag på fotot som föreställer mig med extrem sminkning och hårfärg. Sådär såg jag ut för 4 år sedan när vi hade flyttat till Göteborg och jag fick gå mannekäng för Make-Up Store och Bianco Footwear på Allum. Väldigt spännande upplevelse måste jag säga! =) Har någon av er fått vara modell? Eller gå mannekäng? Om inte så försök det och se allt som händer backstage, jag säger bara herrejisses om folk bara visste… ;-)

Ha nu en underbar torsdag bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.