Hälsa, Livet, Tankar

Tävla enbart med dig själv!

Sikta på att bli en bättre version av dig själv, det är det bästa rådet jag kan ge dig. Och möjligen att hälsan ÄR det viktigaste i ditt liv, även om pengar är också bra att ha ;-)


Jag har under hela min uppväxt (tonåring och framåt till ganska så nyligen, kanske 2 år sedan) försökt se ut som någon annan. Det har resulterat i att jag misslyckades och blev ledsen och till slut deprimerad. Att leva med den pressen som samhället ställer på oss kvinnor och tjejer är banne mig inte lätt! Men det gäller att inse fortast möjligt att vi är skapta på ett sätt och att det enda vi kan göra är vårt bästa, även om resultatet inte alltid blir som vi önskat. 

Nu försöker jag leva med en positiv inställning och skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig. Förstå mig nu rätt, jag är inte kaxig och kan definitivt ta till mig av kritiken, men jag blir inte ledsen om någon tycker något om mitt utseende eller mitt sätt att leva :) Sen utgår jag från att de som snackar bakom min rygg är just bakom mig av en anledning, för att helt enkelt kyssa mig i baken! Skämt åsido vill jag bara förmedla till er att livet blir betydligt trevligare om ni sätter ett leende på läpparna och slappnar av. 

Kram och ha nu en fantastisk lillördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.