Hälsa, Livet

Hälsan först!

Då kör vi ny vecka med nya möjligheter! Kom ihåg att det är bara du och ingen annan som kan påverka ditt liv. Därför ska du i första hand tänka på dig själv och ta hand om dig innan du du ens tänker på att ta hand om någon annan. Tar du inte hand om dig själv klarar du inte av att ta hand om någon annan! Självklart orkar man ett tag, men det går inte i längden och därför är det viktigt att tänka på sin hälsa. Hälsan bör alltid komma först, inte pengar eller andra materiella ting utan just hälsan för utan den har vi ingenting.

Detta var min frukost, vad käkade du? Jag hoppas innerligt att du valde någonting som ger rätt sorts energi samtidigt som det smakar gott. Som jag skrev igår och som jag skrivit många gånger tidigare tycker jag att livet blir som man gör det till och det är bara vi själva som kan skapa oss ett lyckligt liv. Lycka kommer inifrån och jag tror på det att inställningen till allt vi gör avgör om vi lyckas eller inte. Själv försöker jag vara så positiv det bara går, även om det ibland är väldigt svårt ska ni veta, och ta hand om mig inifrån och ut för att orka med tempot jag kör med. Det enda som jag vill bli bättre på är att faktiskt träna regelbundet, för det har jag inte riktigt lyckats med.

Nu ska jag arbeta och i huvudet planera lite inför veckan, vilket jag tyvärr inte hann med igår. Vad ska ni hitta på idag? Har ni semester eller är den redan över? Eller är ni kanske som jag och väntar på sin semester som infaller sent? Hur som helst önskar jag er en underbar måndag med massa positiva vibbar =) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Hälsan först!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.