Foto, Livet, Pyssel, Tips

Blod, svett och tårar. Med andra ord en typisk lördag hos oss. 

En lördag hos oss, en typisk sådan innebär precis som titeln avslöjar både blod, svett och tårar. I alla fall för mig. Varför undrar ni? Åh därför att jag är klantigaste människan på jorden. Varenda en helg händer det någonting som kan sammanfattas med just de 3 orden…

Om vi tar det från början så var vi hos mina föräldrar, som vi brukar på lördagar ojämna veckor, då jag klipper gräset hos dem efter min mammas operation i våras. Så lär det fortsätta ett tag till och där kom svetten. Solen bjöd ut sig ordentligt idag och klockan 10 på morgonen hade vi redan 26 grader, vilket inte är så himla trevligt när man har runt 1400 kvadratmeter gräsmatta att klippa.

Efter det gjorde vi det jag gillar mest nämligen shoppade! Jag, mamma och dotter åkte till Ikea för lite fika och shopping medan Maken och min pappa slog ut lite gamla garderober. Vi shoppade nya garderober och passade på att fika till det fantastiska priset 10 kr ;-) (kaffe och te kostar hela 5 (!) kr koppen) När vi väl shoppat klart åkte vi hem och snickrade ihop allt (läs: M snickrade ihop, jag och V hade kul med andra grejer)), men däremellan tog jag ut V från bilbarnstolen och då small det till i ryggen min. Tårarna kom för även om jag går med kronisk smärta i ryggen hela tiden så var detta någon utöver det vanliga…

När Maken nästan var klar med garderoberna skulle jag hjälpa till att skruva fast dörrarna, tror ni inte att jag tappar en dörr på stortån så det börjar blöda? Exakt! Där har ni min lördag i tre ynka ord: blod, svett och tårar.

Nu sitter jag i soffan och ska planera morgondagen och lite in på kommande vecka. Barnet sover, stortån är omlindad och har slutat att blöda så det är bara ryggen som ska återgå till den vanliga smärtan. Lite starkare smärtstillande lär nog hjälpa mig att somna ikväll, men innan dess ska jag försöka mjukträna bålmuskulaturen så jag orkar med morgondagen.

Ha nu en lugn kväll bloggissar så läses vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.