Tankar

Be happy! And be Yourself!


Med den här bilden och dess budskap vill jag önska Dig en underbar tisdag :-) Låt denna dag bli den dagen då du bestämmer dig för att bli den du är och inte den folk vill att du ska vara. Var sann mot dig själv och livet blir så mycket bättre, kanske inte i början men i längden!

Jag har också varit där, och hamnar där ibland även idag, när jag försökte bli sådan som jag trodde folk ville jag skulle vara. Att vara alla till lags och förlora sig själv är inte bra någonstans (förutom i kärleken, men det är en annan historia).

Kom ihåg att just Du är den viktigaste personen i ditt liv så snälla var den människan du vill vara och skit fullständigt i vad andra tycker.

Det kommer alltid finnas någon som tycker något, men det är den personens problem och inte ditt. Avundsjuka, missunnsamhet och andra negativa känslor kan göra människor till monster, men låt dig inte dras ned utan bär ditt huvud högt med stolthet och var sann mot dig själv <3

När du äntligen inser vikten av att vara sann mot dig själv kommer du förundras över varför du väntade så länge med att skita i vad andra tycker om dig. Tro mig, för det är verkligen en sanning utan modifikation! Livet är helt underbart när man lever det på exakt det sättet man vill och äntligen tillåter sig att vara lycklig på riktigt. Du kanske höjer på ögonbrynet nu och tänker att du är ju lycklig, och om så är fallet vill jag gratulera dig =) Men om du inte är helt säker eller ännu värre känner du dig olycklig eller bara lycklig på ytan, för du vågar inte känna efter djupt inom dig, vill jag skicka en stor styrkekram och skriva: börja läs det här inlägget från början och ta till dig allt.

Hjälper inte detta kan du alltid läsa mina tankar kring det tidigare och såklart ta till dig inlägget om lycka. Ha en fin-fin tisdag bloggissar och försök att hitta något positivt som kan göra livet bättre trots motgångar ni möter där ute.

Helt enkelt be happy and be yourself!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.