Dreams, Livet, Studier

Äntligen är flytten klar! Välkomna :)

Yay! Jag fullkomligt älskar supporten på Loopia just nu. Som jag kämpat och svorit och svettats för att flytten inte gick som jag ville! De fixade det på några timmar! Åh så underbart! Tusen tack fina supporten på Loopia <3

Idag kommer jag jobba fram till kanske 14-tiden och sen ska jag FIRA! Igår kom nämligen slutbetyget på B-uppsatsen (fick G!) och därmed är jag färdig vårdadministratör :) Högskoleexamen i vårdadministration med inriktning på ekonomisk historia är beställd och det tänker jag fira med min älskade familj ikväll. 


Och när man inte kan bestämma sig för en champagne… ja då köper maken tre (!) åt en ;-) Taittinget, Moët & Lanson blev det. 

Ha en underbar torsdag bloggissar och ännu en gång välkomna till min nya domän <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.