Foto, Livet, Studier

Staketbygge & pizza i olika former.

Den här helgen har flugit förbi oss känns det som… fast egentligen har vi gjort massor. Micael och min far har byggt ett staket runt vår lilla uteplats, själv har jag lekt med V, bakat flera olika pizzor och tvättat i all evighet. Men snart så är vi klara med grovjobbet i vårt hem. Detta hem som vi kommer att bo i flera år, innan vi tar steget och antingen köper ett hus på landet eller flyttar till större radhuslägenhet och reser mer än vad vi gör idag.


Snart är söndagen över och vi ska lägga oss för imorgon nalkas det jobb för min del och för V och M blir det bus och annat skoj. Jag laddar inför morgondagen då jag har en inlämning efter jobbet, men jag vet inte om jag hinner med den… hoppas! Annars så skulle jag gjort ett grupparbete i helgen men ibland kommer annat i livet i vägen, som att google docs inte fungerar på datorn utan enbart på iPhone som i sin tur inte är kompatibel med Word… ja, ni fattar eller hur?! Ödet spelar mig en spratt helt enkelt. ;-)


Hur som helst… på fotona nedan ser ni de goda pizzaliknande maträtterna jag fixade igår och idag. Båda två kommer från Zeinas Kitchen (google henne) och är gudomligt goda. Pizzabröden är i vår smak bättre än focacciapizzan, men ni kanske tycker annorlunda?

Ha nu en underbar kväll och ta hand om er bloggissar. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.