Dreams, Foto, Livet, Mirakel, Studier

Plugg hela dagen lång.

Som titeln säger tänker jag plugga hela dagen lång imorgon. Jag har legat på latsidan och inte ägnat mig särkilt mycket åt studier (som jag borde) vilket jag nu kommer ångra… Stressen är redan ifatt mig och huvudet värker men imorgon kör jag 9 timmar med Metodpraktikan och annat skoj som har med min uppsats att göra. Det tar tid att skriva en uppsats, även om jag skriver om något som ligger mig varmt om hjärtat (mitt yrke som kvinnofälla = genusperspektiv på vårdadministratörsyrket) så är det en process att sätta tankar på pränt. Därför ska det blir skönt att låsa in mig i min bubbla och skriva imorgon så fingrarna värker. 

Idag däremot och de senaste dagarna har jag ägnat mig mycket åt familjetid (som jag väljer före allt annat). Dagens familjetid bestod av 4 (!) timmars promenerande i Kalmar, lunch på Fiesta och sen slapp hemma hos päronen. Både jag och M har så satans ont i benen och fötterna att det är skamligt ;-) V däremot sov sig igenom halva promenaden för det gungade visst skönt i vagnen medan vi gick på de så kallade ”katthuvuden”, det vill säga kullerstenarna. 


Nu säger vi dock natti-natti till er för klockan är över 22 och det är dags för skönhetssömnen. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.