Livet

Snorförkyld men arbetsför!

Hela helgen har vi legat sjuka, både jag, maken och vår prinsessa. Natten som gått har varit fruktansvärd, V vaknade strax efter midnatt och bara grät och skrek… till slut somnade hon av utmatning och vi med. Sen var det bara att gå upp när väckarklockan ringde efter 5!

Idag känner jag mig segare än segast, men det är i alla fall ganska lugnt på jobbet. Denna vecka jobbar jag bara måndag-onsdag och resten av veckan kommer gå åt plugg. Uppsatsen tar ju sin tid att skrivas och jag hoppas att den kommer bli godkänd när det är dags för presentation i juni =) Det känns underbart att snart kunna lägga böckerna bakom mig och ”bara” arbeta, jag har slitit som en galning i 4 års tid men snart kan jag vila lite och andas.

Förutom tröttheten och det faktum att jag fortfarande är förkyld och snyter mig stup i kvarten är det rätt OK. Jag hoppas att mina annonser kommer ge utdelning och att lite cash trillar in i hushållet på det som har legat gömt i garderoberna.

Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har bloggissar och att ni njuter av dagen trots att vädret är sisådär, eller vad vet jag ni kanske har det hur underbart som helst? Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.