Glamour, Livet, Resor

Malmö here we come!

Då drar vi till Malmö för Hälsa & Skönhet mässan arrangerad av Social U!

  

Det ska bli så himla kul att tillbringa nästan hela helgen tillsammans med Kerstin, det har alldeles för långt emellan våra träffar tycker jag men nu är det äntligen dags. Det ska bli väldigt intressant tycker jag att äntligen gå på en bloggmässa i Malmö, jag har velat åka på SocialU-mässor och event tidigare, men livet som småbarnsförälder/studerande/vårdadministratör har inte riktigt gett mig den möjligheten på grund av tidsbristen och såklart kostnaden. Det är inte billigt att resa och bo på hotell, men tack vare Kerstin som kör är detta nu möjligt =)

Förutom mässan ska vi också på banketten efteråt och det ser jag nog mer framemot än själva mässan haha. Lite lyx i tillvaron är verkligen efterlängtat!

  

Klockan är 7, kaffet är fixat i termos och i de fina glasbägarna har jag fixat smoothies som vi kan dricka under resans gång. Ska vi på hälsomässan så bör vi vara nyttiga, i alla fall fram till kvällen då vi kanske blir lite onyttiga haha ;-) Hoppas ni får en underbar dag och är ni också på mässan tveka inte att komma fram och snacka, studier, jobb, livet, barn eller vad som helst <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.