Studier

Fördjupningsarbete – det roligaste och samtidigt svåraste att skriva!

Jag är inne på sista terminen av mina studier till vårdadministratör (sista terminen av de första 2 åren, det 3:e året tar jag först om något år). I juni ska jag försvara ett arbete som jag just nu håller på och skriver, det är jättekul men samtidigt väldigt svårt då ämnet är brett och så intressant att jag har svårt att avgränsa mig. Det jag skriver om är om medicinsk sekreterare/vårdadministratör yrket är en kvinnofälla. Ni förstår nu vad jag menar eller hur? Rätt till heltidsanställning, rätt lön för jobbet och framför allt status på arbetet är de tre viktigaste sakerna jag funderar på när jag skriver. Att hitta information om olika kvinnoyrken inom hälso- och sjukvården är inte så svårt, men att hitta just den rätta informationen som jag kan ha nytta av i min uppsats är svårare. Nu har jag verkligen nytta av min utbildning till biblioteks- och informationsvetare (jajamän nästa år tar jag examen i det!) då källkritik är superduper viktig när man letar efter källor.

Dock får jag vänta ända fram till den 8 april för att få feedback på första utkastet av uppsatsen och redan nu vet jag att jag vill ändra på flera grejer men vågar inte riktigt göra det då jag vill få feedback först och framför allt vill jag veta vem min handledare blir… ni vet väl att jag hatar att vänta? ;-)

Nu ska jag lämna er och återgå till att lyssna på föreläsningar om uppsatsskrivandet. Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

2 reaktioner på ”Fördjupningsarbete – det roligaste och samtidigt svåraste att skriva!

  1. Tycker att du är fantastisk, småbarnsmamma, arbetar och studerar – inte många orkar det du gör- Kämpa på även när det är tufft, det kommer vara så värt det när du kliver av studierna. Snart lite vila o ro för oss mammor och högeffektiva .. PÅ TIDEN! Lite champagne & firande av att vi är lysande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.