Dreams, Mirakel, Tankar

Drömmar och mål genom livet.

Dagen har gått i rasande fart och jag har fått svar på frågor som gjorde mig irriterad under hela helgen. Helt i onödan dessutom! Men man lär sig förhoppningsvis att ta det lugnt nästa gång och inte stressa om hela bilden inte är solklar. Impulsiv som jag är fick jag mig en riktig tankeställare idag, för vem lider av att JAG stressar och är irriterad? Jo enbart jag!
Jag ligger i sängen nu och tittar på mitt älskade barn som somnade för en stund sedan helt slut då första tanden har kommit och nästa är redan på väg. Mitt stackars barn som har ont och jag inte kan göra så mycket mer än att krama om, finnas där och ge den lilla dosen Alvedon som lindring. Det gör ont i mitt mammahjärta ska ni veta, fruktansvärt ont. Så här ligger jag och vakar över henne och tänker på hur drömmar och mål förändras genom livet. Innan min irritation och besvikelse gick över idag var jag fast besluten för en grej, men efter att ha fått klarhet i saken ändrade jag mig till planen från början av året. Nu låter det väldigt kryptiskt men vissa saker kan jag inte skriva ut på bloggen, det jag kan skriva är att det handlar om jobbet.
Så tillbaka till de mål vi sätter upp och drömmar vi har under årens lopp. Har ni samma mål som ni hade för något år sedan eller har era mål förändrats? Hur är det med era drömmar? Nu menar jag inte de ni drömmer på natten utan det ni drömmer om att göra/köpa/what ever. Är de detsamma som innan eller ändras de? För mig ändras både mål och drömmar. Vissa av drömmarna är kvar men de har bytt placering i önskelistan, medan andra har försvunnit och ersatts av nya. En sådan dröm är att äga ett hus på landet, den är kvar men inte på samma sätt då jag nu tänker på att V måste ha nära till skolan när det beger sig. Innan V kom ville jag bo ute på landet, helst med någon kilometer till närmsta granne, idag tänker jag på hur vi ska bo för att V ska ha det bäst.
Summan av kardemumman är att jag tror att beroende på vart i livet vi befinner oss och vad vi har i vårt bagage samt vad som händer oss under vägen så förändras våra mål och drömmar. Det vi önskar starkt ena dagen kan förändras till något vi helst undviker inom en snar framtid och det är det som är det underbara med livet! Att kunna ändra sig och överraska sig själv med personlig förändring.
Sov gott bloggisar när ni kryper i säng och dröm söta drömmar om det ni önskar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.