Tips

Fredagsmys och fotbolls EM!

Nej det är inte dags för fotbolls EM ännu men det märks starkt att jag nu inte längre arbetar på en könsblandad arbetasplats utan på en riktig kvinnodominerad mottagning där fotbollssnacket är i stort sett icke förekommande. Det pratas lite om sport och träning, men aldrig om fotboll. Jag tror att det är enbart en arbetskamrats barn som spelar fotboll, resten är helt ointresserade. Det var annat när jag jobbade som konsult inom den privata affärsvärlden kan jag säga. Jag kommer ihåg när det på ett företag anordnades till och med storbildsvisning av matchen på lagret/verkstaden för det var sååå viktigt.
Själv är jag ointresserad. Det jag vet är att Sverige kommer spela i år och att de antagligen förlorar ;-) Mer än så vet jag inte, för sedan jag skadade knät för många, många år sedan är jag helt ointresserad av spelet. Det är lite så att kan inte jag spela så bryr jag mig inte om hur andra spelar heller… men det har hänt att jag har hejat på Polen vid något fotbolls EM :-D Och ja, jag är en sådan som kan sitta framför TVn och skrika ut ”djävla idioter som inte kan fånga bollen!!!!!” trots att jag själv hade aldrig klarat det heller haha.
Ska ni titta på eller rättare skrivet följa fotbolls EM 2016?? Eller är ni som jag och bara tittar när det absolut inte finns något bättre att göra? ;) Hur som helst så tänker jag planera inför fredagsmyset nu och er andra önskar jag en fin-fin fredag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.