Livet, Tankar

Vänner och mat. 

Idag hade vi besök av en fin vän, faktiskt den enda ifrån Småland som tog sig tid att träffa oss när vi bodde i Göteborg. Vi ses alldeles för sällan, men när vi väl ses känns det som om vi träffades igår… en härlig känsla då det är sällan jag känner så med folk. Hur som helst så kom vi överens om innan att jag skulle fixa lunch så skulle hon fixa efterrätt. Så idag bjöd vi på vegetarisk kikärtsgryta med rotfrukter och hon bjöd på hembakad blåbärspaj med vaniljsås. 

Tyvärr har jag inga foton på läckerheterna för det glömdes bort medan vi njöt av maten och varandras sällskap. Under de timmarna vi umgicks hann vi prata om massa saker, både trevligt och sorgligt, stort och litet. Och så var det första gången hon träffade Vanessa och det gick hur bra som helst :-) Det är härligt att se hur V reagerar på människor, vissa blir hon förtjust i direkt medan andra måste anstränga sig för att bli accepterade och någon enstaka har blivit helt avvisad med gråt och skrik. Väldigt intressant tycker jag och börjar direkt fundera på om barn har bättre sinnen för nya människor än vi vuxna… 

Iaf så var min lördag riktig trevlig och nu är det dags att inta sängen och vila sig inför morgondagen som kommer bjuda på tvättstuga och utrensning i lillans garderob. Sov gott bloggissar när ni väl bestämmer er för sömn. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.