Hälsa, Livet, Tankar

Om ett nytt år som började underbart.

Nu är vi inne i 2016! Tänk vad tiden går, jag har knappt tid till att vara på sociala medier eller rättare skrivet jag tar mig inte den tiden. Istället väljer jag att umgås med min familj, läsa tidningar (jag fullkomligt älskar Readly), titta på serier och såklart plugga ;-) De närmaste 3 dagarna kommer jag spendera med en statistik och hälsogeografisk tenta,lyllo mig haha. Men inte om detta skulle jag skriva.

Jo, vi har ett nytt år. Massa oskrivna blad som vi kan fylla precis med vad vi vill och önskar, så vad väljer du? Själv ville jag ge mig ett nyårslöfte om bättre matvanor och träning men det sket sig ganska ordentlig, nu till exempel ligger jag i sängen och käkar knäckemacka med brieost… när klockan närmar sig 22! Men men någon gång kanske slutar jag äta så sent och börjar framförallt äta bra och på rätta tider. Hur som helst så måste jag skriva att efter min GBP för över 6 (!) år sedan kan av hålla vikten i stort sett utan ansträngning så det är inte därför jag vill äta bättre. 

Mitt mål med bättre matvanor kommer från energilösheten. Jag är orkeslös, trött och ibland lite ilsken och efter att ha studerat mitt liv en aning kom jag fram till att det beror på dåliga matvanor. Men jag ska inte sätta upp några orealistiska mål utan försöka komma tillrätta med små steg :)

Iaf så ville jag bara skriva att mitt nya år började helt fantastiskt i sällskap av mina nära och kära. Nu ska jag dock logga ut för ikväll och försöka sova lite. Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.