Foto, Livet, Pengar

Om oplanerad shopping.

Helgen tar snart slut och imorgon börjar en ny vecka, arbetsvecka och studievecka som kommer kulminera med en resa framåt helgen. Men mer om det senare, för nu tänkte jag skriva om shoppingen som inte var planerad. Eller billig. Eller särskild kul. Ja, ni läste rätt, den här kvinnan shoppade utan att tycka om det. Världen kommer gå under ;-) 

Men vi tar det från början. Vår säng är gammal och sliten, vi pratade om att byta säng när vi flyttade till Småland i somras men bestämde oss för att spara ihop pengarna och handla då. Men så igår skulle vi äntligen flytta sovrummet upp på övervåningen (foton kommer!) och arbetsrummet ner… Så jag började med allt detta och så skulle M hjälpa mig att flytta på madrassen. Och då! Då såg vi att hela madrassen underifrån var full av mögel. Vi sa tidigt att det är fel på ventilationen i just det rummet och att det är svinkallt där, så vi hade en sådan värmebrasa på varje kväll, men det hjälpte visst inte då madrassen låg direkt på golvet. Så det var bara att köra madrassen till tippen och bege sig till Ikea för säng-shopping. 

 

Totte och V trivs mycket bra i den nya sängen ;-)
 
Så sedan igår sover vi i en ny säng, med ben, i ett nytt sovrum och fryser inte längre :) Det blev en kontinentalliknande säng, helt underbar, men ack så opassande just nu inför resan och julen… Så vi bestämde att för första gången sedan vi blev ett par för 10 år sedan att inte köpa julklappar till varandra. Det var det om den oplanerade, dyra shoppingen. Hur spenderade ni er helg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.