Foto, Livet, Mirakel

Om familjetid.

Jag älskar helgen då vi kan göra precis vad vi vill, utan några som helst planer eller måsten. Visst har vi sånt som vi bör göra, som tvätt och städ, men några dammråttor i hörnen har faktiskt ingen dött av… (och det skriver jag med tanke på att M är faktiskt dammallergiker och överlever hemma hos oss ändå!). Så denna helg har vi ingenting inplanerat och när vi vaknar imorgon får vi se vad vi känner för att göra :) Kanske baka lite bullar och fika hemma? Eller åka till något härligt fik och fika där? Åh möjligheterna är stora! ;-) Sen beror det såklart på vad lilla V vill, om hon är pigg och glad eller mer sur och gnällig. Livet som småbarnsförälder eller rättare skrivet bebisförälder är inte så förutsägbart så det är bättre att planera mindre än mer.

IMG_3868.JPG

Hur gör ni som har små barn eller bebisar? Planerar ni massor eller tar ni dagen som den kommer?? Jag personligen är faktiskt en människa om gillar att planera men att sen genomföra allt är kanske inte min starka sida så under den närmsta tiden kommer jag nog inte planera så mycket utan mest bara ta dagen som den kommer. Förutom mina studier och jobb såklart! Men nu är det slut på mitt lilla svammel och jag ska återgå till att mysa med mina älsklingar <3 kram på er bloggissar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.