Tips

Om den perfekta presenten till den som har allt.

Som rubriken lyder tänkte jag blogga om någonting man kan ge till den som redan har allt. Självklart håller jag med om att egengjord present såsom hembakad kaka, god middag eller kanske privat fotografering är det bästa man kan ge någon man tycker om men om man kanske inte har haft tid eller är inte så duktig på matlagning eller bakning finns det andra bra grejer som en kan köpa! Min och Micaels bröllopsdag närmar sig med stora steg och då min man redan har allt han önskar sig och maten och kakorna från mig har han varenda en dag kom jag på att surfa lite runt på nätet efter något speciellt. Jag hittade en sida där man kan köpa upplevelser, allt från biobesöks-menyer genom massage och kryssningar ända fram till lite mer extravaganta saker som fallskärmshoppning. Nu är ingenting av detta intressant för min make och det mesta befinner sig i storstäder (typiskt att vi flyttade från Göteborg till Kalmar där ingenting händer) men skulle jag beställa någonting till min man skulle det vara ”spökvandring med middag” då han älskar allt som är skrämmande. Jag vet att just detta skulle vara en perfekt bröllopsdagspresent till min man, men vad skulle du ge till din älskling?

foto_spökmiddag
Foto lånad från Upplevelse.com

På tal om det så firar vi vår 9:e bröllopsdag i år så det här året blir det nog inte så pampigt firande, också med tanke på att några dagar innan dess kommer vi ha Vanessas dop. Men nästa år! När vi firar 10:e bröllopsdagen då minsann har jag något speciellt i åtanke ;-) Men om detta får ni läsa först nästa år…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.