Foto, Livet, Mirakel

Om de mysiga ögonblicken. 

  
Min älskade dotter, jag älskar dig som från jorden till månen och tillbaka och runt galaxen! <3 

Visst är hon gudomligt sött i sin sparkdräkt från typ 70-talet? ;-) Ingen aning egentligen hur gammal den är, men storleken är iaf ”60” och det har väl inte används på evigheter? Jag fyndade denna på Tradera för ynka 15 kr. 

På tal om de magiska ögonblicken så gjorde jag ingen direkt träning igår såsom det var planerat utan ägnade mig istället åt bus med V. Jag kan lova er att 3 timmar med den tjejen är som att springa maraton med tyngder runt hela kroppen ;-) Squats, promenader, hopp osv avverkade vi eller rättare skrivet jag bärande på henne…

Hoppas ni har en fin torsdag trots att regnet öser ner. Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

1 reaktion på ”Om de mysiga ögonblicken. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.